Skip to main content

ALERGÉNY

1. OBILNINY OBSAHUJÚCE LEPOK (T.J.PŠENICA, RAŽ, JAČMEŇ, OVOS, ŠPALDA)
2. KÔROVCE A VÝROBKY Z NICH
3. VAJCIA A VÝROBKY Z NICH
4. RYBY A VÝROBKY Z NICH
5. ARAŠIDY A VÝROBKY Z NICH
6. SÓJOVÉ ZRNÁ A VÝROBKY Z NICH
7. MLIEKO A VÝROBKY Z NEHO
8. ORECHY KTORÝMI SÚ MANDLE, LIESKOVÉ ORECHY, VLAŠSKÉ ORECHY, KEŠU,
PEKANOVÉ ORECHY, PARA ORECHY, PISTÁCIE, MAKADAMOVÉ ORECHY A QUEENSLANDSKÉ ORECHY A VÝROBY Z NICH
9. ZELER A VÝROBKY Z NEHO
10. HORČICA A VÝROBKY Z NEJ
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ A VÝROBKY Z NICH
12. OXID SÍRIČITÝ A SÍRIČITANY V KONCENTRÁCIACH VYŠŠÍCH AKO 10 MG / KG ALEBO 10 MG / L
13. VLČÍ BÔB A VÝROBKY Z NEHO
14. MÄKKÝŠE A VÝROBKY Z NICH
15. PARADAJKY